Torsdag…. 5 dagar kvar…. 3 års dag med Isac

I dag är det 5 dagar kvar till vi åker till vår älskade och väntande Lillebror. 5 dagar….

Förutom det är det även en speciell dag på annat sätt – det är nämligen 3 år sedan på dagen vi träffade vår underbara Isac för första gången. Då – ett litet knyte som såg lite ängslig och undrande ut när vi närmade oss honom. Nu – en sprudlande och glad lite kille som det oftast bara lyser om. Älskade Isac – om du visste hur mycket du betyder för oss och hur mycket vi älskar dig. Du förgyller vår dag med dina leenden och bus. Vi älskar dig över allt annat.

Helena och Isac för första gången

Isac och Bosse för första gången

I övrigt så rusade dagen iväg som vanligt. Nu är det bara en dag kvar att jobba då jag inser att jag inte har möjligt att jobba även på måndag, dagen före vi ska åka. Vi kommer dels göra en undersökning av Isacs ena tumme på sjukhuset då han ibland har svårt att böja den. Sedan ska vi även hinna med och träffa förskolan för utvecklingssamtal om Isac. Misstänker även att det är en del kvar att ordna inför resan om jag känner mig själv rätt…

Ja, som jag skrev så är det en speciell dag i dag. Så när jag kom hem så firade vi lite enkelt med en härlig kasslergratäng och en kall öl till det. Isac fick för ovanlighetens skull ett glas Coca Cola i vardagen. Ja, är det fest så är det. Efter maten gick vi alla in och sattes och framför TV:n med en glass och såg en stund på Ice Age nr 3. Både Isac och vi tycker om dessa små stunder tillsammans och det blir ju inte sämre med en glass till.

Efter lagt Isac så satte vi oss framför TV:n igen för att se Mitt i Naturen. Ser sällan det men i kväll så var det Tittarnas filmer som skulle visas och röstas på. En kamrat till oss, Roger Bengtsson, hade med en film om ett björnpar som parade sig. Något om tydligen är väldigt ovantligt att få se. Vi gjorde vår plikt och röstade vad vi kunde :-) Hoppas att han vinner och får åka på ett valsafari i Nordnorge. Heja Roger :-)

Vi myste även vidare med lite glögg. Tyvärr bara lättglögg då vi ska jobba i morgon och köra. Men det är rätt gott det också. Känns att julen närmar sig :-) Vi satt framför datorskärmen också för att försöka få lite inspiration till namn till Lillebror. Även om vi inte är framme så har vi i alla fall kommit en bit på vägen. Så Lillebror – något namn ska du nog få :-)

Nu när det börja närma sig allt mer så blir det mer och mer uppenbart att vi faktiskt äntligen snart ska få träffa dig. Hålla dig i våra armar, hålla dina småhänder, pussa dig, krama dig, älska dig. I min fantasi så håller jag dig redan i handen. Hoppas på något sätt att du kan känna det. Att vi är med dig. Att vi ser dig. Att vi längtar, Att vi älskar.

Lillebror, du ska bli vår son, vårt allt, vårt liv.

Inga kommentarer ännu

Kommentera