Onsdag – 6 dagar kvar….

6 dagar kvar……

Jepp, så är det. Nu är det bara 6 dagar kvar till vi åker för att hämta vår efterlängtade son ”lillebror”.

Natten som gick var det tomt i Helenas säng när jag gick och för att lägga mig. Helena brukar sova över i Gnosjö/Anderstorp när hon jobbar på tisdagarna. Som vanligt så kom Isac efter ett tag och kröp upp i sängen hos mig. Är väldigt mysigt på sitt sätt men man vaknar snabbt när man känner hans kalla små fötter söka sig till värmen (dvs mot mig…). Tyvärr så tar han också väldigt mycket plats – liten som han ändå är. Så jag brukar vakna av att ligga utträngd i kanten på sängen medan han har i stort sett 95 cm av 105 för sig själv. Så i natt gick jag över till Helenas säng och la mig där efter vaknat på samma sätt 3 ggr…. Jag fick nog ligga där själv i typ 5 min innan han kände att något var fel. Så snabbt som ögat lyfte han på Helenas täcke och kröp ner hos mig igen…. Nåja, hans fötter var i alla fall varma nu :-)

Sedan var det jobb och förskola för oss båda. Dagen gick väldigt snabbt och nu känner jag verkligen att tiden håller på att rinna iväg för att hinna med allt som jag vill ordna innan vi åker. Men jag får väl även inse att jag inte är oersättlig… Har ju faktiskt fantastiskt bra arbetskamrater att få hjälp av :-)

När jag kom hem så kom Helena med Isac och vovvan (som varit hos mina föräldrar). Isac hjälpte mig sedan att tända en brasa. Sedan for vi till Maxi och hämtade den Canvas tavla som ett brudpar hade beställt av mig. Därefter var det the och köttbullsmacka (Isac hadet beställt) innan vi tog Isac till sängs. När vi fått tid för oss själva så satte sig jag och Helena och bockade av listan med alla papper som vi ska ha med oss till Kina. Får väl säga att Helena (för det hon som tagit störst ansvar för detta) fick med beröm godkänt :-)

Tittade in i ditt rum Lillebror. Längtar till att sängen är varm och man kan höra din lugna andning i natten. Inte långt kvar nu lillebror. Längtar. Väntar.

One Response to Onsdag – 6 dagar kvar….

  1. Niklas och Emelie 6 december, 2011 at 09:23 #

    Hej Bosse, Helena och Isac!

    VI uppskattar jättemycket att vi blivit inbjudna att följa er resa och kommer med spänning och glädje följa er och förväntansfullt vänta tills ni känner er redo att ta emot vårt besök hemma i Gullbranstorp.

    Lycka till
    Kramar från Jörnsbys.

Kommentera