Värmen håller i sig – även här hemma…

11 dagar kvar…. (förhoppningsvis)

Märkligt väder det är nu. Ska vara vinter men det är 7-8 plus grader ute. Ja, ja – för min del får det gärna hålla i sig. Även om det är härligt med snön så är det även ett visst jobb med den. Fast det är ju roligt för barnen med snön så skulle jag få välja så skulle jag nog ändå välja att vi får en vit vinter i år också……

I natt hade vi en stökig natt. Nästan som att man hade kunnat ana att något var på gång då Isac ville gå och lägga sig tidigt. Han kom sedan till oss och var som en propeller och varm. Hostade också. På morgonen tog vi tempen och kunde då konstatera att någon var tvungen att ”Vabba”. Blev Helena den här gången. Men jag var tillbaka på kvällen efter en normal dag på jobbet dvs med diverse saker som man känner att man inte hann med…. Hann i alla fall med att ringa pappa och gratulera honom på morgonen. Fyller 77 år i dag. Men de skulle bort i dag så de hade inte tid med någon träff :-)

39,7 gader hade Isac....

När jag kom hem möttes jag av en liten gnällig och ömklig man. Men det är inte konstigt då han ju är manligt förkyld…. Han ville även gå lägga sig tidigt i dag och sa det flera gånger under maten. Redan vid 18 tiden. Inte mycket mat fick han i sig heller men men – hade en annan haft 39.7 i feber så hade även jag inte haft matlust :-) Så direkt efter maten så åkte Helena för att handla (efter tagit tempen på honom för det är jag för dålig på…) och jag gick för att natta och läsa saga. Vi hamnade då i våra sängar och där ville han även stanna och somna :-) Jag sa jag – med motiveringen att det är ok när du är sjuk får då kan vi rå om dig bättre :-)

Något som hade hänt på dagen var att när Måsens Julfest kom på tal och att Isac kommer missa den så hade Isac fått för sig att då ville han inte åka med till Kina :-) Barn… :-)

I kväll har vi även skickat ut till övriga, inte bara nära och kära, att vi kommer bli föräldrar på nytt. Både via mail och statusen på Facebook. Inte klokt så många hälsningar och gratulationer vi fått. Jag har även bokat det första bröllopet som jag ska fotografera nästa år, den 9 juni. Samma datum som vi gifte oss :-) Vem det är kan göra det samma då de vill hålla det hemligt fortfarande.

Väder: Ja, mulet och grått, ca 7-8 grader. Har regnat lite under dagen och kvällen.

 

One Response to Värmen håller i sig – även här hemma…

 1. Gun Nyqvist 6 december, 2011 at 01:36 #

  Vilken LYCKA!!! Grattis!!!
  Ha´ en riktig skön och spännande resa.
  Njut av varje sekund!
  Lycka till! med era ”killar”.
  Många kramar från fam.Nyqvist
  Ps. Vårt älskade hjärte”barn” fyller 26 år idag!

Kommentera