En dag av längtan…

12 dagar kvar till avfärd…… (förhoppningsvis)

Ja, som överskriften säger så finns det dagar då man får en större längtan och saknad av lillebror än andra dagar. I dag var det en sådan dag.

Jobbedag som normalt och jag sitter i bilen på väg till ett kundbesök. Som vanligt finns Isacs barnstol bredvid och som jag slänger ett öga på. Vet inte vad det är som nu får mig att översköljas av känslor. Om det är musiken i kombination med att jag ser på stolen eller vad. Men jag känner nu en sådan intensiv kärlek och längtan till lillebror att tårarna bara forsar. Är nästan tvungen att stanna bilen för att kunna fortsätta. Å, vill bara vända bilen och köra mot Kastrup för att kunna komma iväg till Kina….. Men den som längtar efter något gott.

Vi väntar fortfarande på att få närmare besked från Kina men i går fick vi i alla fall ett kompletterande schema från Resebolaget och som även visar att vi kommer få åka till barnhemmet. Känns skönt att vi fick in det i programmet för vi tror att det är viktigt att kunna dokumentera så mycket som möjlligt för framtida bruk. Vi gjorde ju även så för Isac och det känns bra att vi har fått bilder och film från hans första uppväxtplats. Så hade vi inte fått in besöket i det officella programmet så hade vi ändå försökt själva ta oss dit. Även om det är över 4 timmars bilfärd dit, enkel.

När jag kom hem från jobbet i dag så möttes jag av en liten gnällig man som direkt krypa upp i min famn. Är ju alltid mysigt men nu var han som sagt lite extra gnällig :-) Men det berodde troligtvis på att han var så trött så att han nästan somnade vid matbordet… Så vi gick och tog på pyjamas och läste saga lite tidigare än normalt och hade därmed en liten prins som redan sov 19.10….. Resterande av kvällen satt jag med min firma och bl a fakturerade en kund samt brännde över deras bilder för leverans. Försöker ordna allt som ligger på firman innan vi åker så jag slipper känna att ha det hängades över mig.

Med reseplanen som vi fick har vi även fått namn på de hotell som vi ska bo på. Det är följande:

(Bejing) – Novotel Peace Hotel
Tel:86-10 65128833
Fax:86-10 65126863
Webb: http://www.novotelpeace-beijing.com

Novotel Peace Hotel

Beskrivning: Perfectly located in the city center of the flourishing Wangfujing shopping district, Novotel Peace Hotel Beijing is the 4- star hotel. It’ s only 15 minutes walk to the Forbidden City and Tiananmen Square, and a few minutes drive to the Beijing Railway stations and the international airport. Recreational facilities include a sauna, fitness centre, heated indoor swimming pool, massage, and beauty salon. Food and Beverage Outlets are ‘The Square’ a modern interactive restaurant, ‘Le Cabernet’ a cozy French dining,’Hanwoori’ a Korean BBQ restaurant and Royal Food Restaurant offering Imperial Chinese Cuisine.

Verkar helt ok :-)

(Shanix) – Shanxi Grand Hotel

Tel:0086-351 8829999
Fax:0086-351 4043525

Add:No.5,Xinjian South St.,Taiyuan,China E-mail:info@sxgh.com

Shanxi Grand Hotel

Beskrivning: ShanxiGrand hotel is the first four-star hotel in Shanxi Province,located in the hub of Taiyuan city. It is a luxurious hotel accessible to travellers and business visitors from all over the world .Regular buses and cars between the hotel and airport are be arranged for the guests. There are 166 rooms including deluxe suites,business rooms, standard and single rooms all equipped with hightech and high-speed business capabilities like broad band internet.Also we have special non-smoking floor for non-smoking guests. The advanced equipped business center provides you copy,typing,facsimile and other secretaril service. The guests can enjoy delicious food both in the Chinese and western Restaurants. There are special ball room like Jade Hall for buffets and banquets reception.The lobby bar and Mid-century bar are your ideal places for relaxation. The colorful recreation facilities such as Disco Hall.Table Tenis Club and Britsh Billiard Room will enable you to have a pleasant time.Indoor Swimming Pool.Gymnasium.Massage Parlor will keep you healthy. Shanxi Grand Hotel will greet you with the best service

Var roligt att läsa att båda hotellen har swimingpool så man kan göra lite badaktiviteter. Något som vi alla gillar. Får se hur lillebror kommer tycka om att doppa sig…. Det roliga med Kina och när man ska bada är att alla måste ha badmössor på sig. Undrar om det även gäller mig… :-) Ja, vi får väl se.

Vädret: Gråmulet, 5 grader och ca 15 m/s sydlig vind

Inga kommentarer ännu

Kommentera