Söndag och pappas kalas

Idag vaknade vi sent ca 08.45 (skönt med sovmorgon..) och till vindens sus. Har blåst hela dagen och nu när jag skriver detta blåser det inte mycket utan OTROLIGT mycket. Vindbyarna tar tag i huset och det viner och tjuter. Är nästa lite otäckt om man dra sig till minnes stormen Gudrun då träden föll som plockepinn. Förhoppningsvis ska vi väl inte uppleva detta igen då träden nu inte är nertyngda av massa snö som det var då.

Lillebrors nya rum intaget av Isac

Som jag skrev igår så har vi nu fått i ordning lillebrors rum. Lite fler bilder finns med i bilderna nedan. Blev riktigt bra – även om vi troligtvis ska både måla om och lägga in nytt golv där framöver. Men nu har han i alla fall ett eget rum. Eget och eget förresten, nästan omgående så intog Isac det och förkunnade att det var hans leksaker vi ställt in där. Vilket gav honom rätt att vara där och leka också tyckte han. Så självklart är det ok :-)

På eftermiddagen var vi nerbjudna till mamma och pappa (eller farmor och farfar om man så vill) för att fira i efterhand pappas 77-års dag. Han fyllde år i torsdags men då hade de inte tid att firas då de inte var hemma. Så vi och familjen Sernemyr var där på middag. En fantastiskt god köttgryta och som vi alla lät oss väl smaka av.

I kväll så har vi fortsatt med våra förberedelser och sett på försäkringar och tvättat upp kläder vi ska ha med oss. Känns som om det kommer bli en någonlunda tidig kväll i kväll för sängen :-)

Helena myser :-)

Men det satte stormen, som nästan var orkan, stopp för. Vi hade en liten mysig stearinljusstund istället då strömmen gick. Som tur var det inte så länge – bara mellan 2130 till 2200 ungefär. Så här mysigt hade vi det :-)

Kan dock inte låta bli att fundera på familjen som förlorade sitt barn innan de hann träffa det. För att hjärtat gav upp. Känner så med dem och kan inte låta bli att tänka på att det även kan drabba lillebror. Tårar.

 

Väder: ca 8 grader, regn, mulet och halvklart, västlig vind ca 23 m/s. Stormvarningar!

Inga kommentarer ännu

Kommentera