Tisdag – 7 dagar kvar, tandläkarbesök

7 dagar kvar….

Ja, nu är det bara 1 vecka kvar :-) Normalt går veckorna fort men det den här går nog i raktetfart…. Ok, jag vet att tiden är konstant – men när man har så här mycket att göra som vi har nu så rustar tiden i väg. Har skrivit det tidigare och skriver det igen – man känner att man inte räcker till. Nu känns det även som om tröttheten börja ta över. Känns att man varit uppe länge på kvällarna och gått upp tidigt. Så i kväll blir det tidigt sängläge. Kan konstatera att det varit en vanlig jobbdag men har gått till tandläkaren för att laga en tand inför resan. Tänkte att det var lika bra att fixa den då jag har känt att den verkade vass och sprucken. Något som tandläkaren konstaterade också. Sa att det var tur att jag kom som jag gjorde för det var nära att delar av tanden skulle falla loss. Så han slipade bort och fyllde igen. Hade en ny tandläkare i dag. Har nog haft 3 st olika nu på folktandvården jag går hos, Söndrum. Som tur var är så har alla varit väldigt bra och alla förstår att jag behöver en bedövningsspruta per automatik i väntrummet redan….. Nu är det i alla fall bokat ett ny tid till slutet av januari. Var ca 2 år sedan jag var där sist.

Som vanligt när det är tisdagar så är det grabbkväll som gäller för mig och Isac. Helena jobbar då borta och sover över i Anderstorp efter jobbat på sitt jobb i Gnosjö. Det var i dag även sista gången för Isac med sin fotboll. Fick träningspris vilket han stolt visade upp. Nej, nu är det som sagt läggdags. Sov gott lillebror – saknar dig. Ses snart.

Inga kommentarer ännu

Kommentera