Först inlägget…..

Canvas som jag beställt åt Johnny och Ingis

Ja, det är här det första officiella inlägget i vår nya blogg där vi kommer ta med nära och kära på en underbara resa för att hämta vår son och lillebror. I vår blogg kommer vi delge er våra upplevelser och tankar samt bilder och filmer från resan. Men det är ett tag kvar….. Så nu håller vi på som bäst att försöka få till allt som måste göras här hemma, vilket är en del…. Lillebror ska naturligtvis få ett eget rum så nu håller vi på att se var vi ska göra av skrivbordet, datorn, bokhyllan e t c som vi har på kontoret (rörigt värre här nu…).

Kommer troligivs få bli en tillfällig lösning och där vi får nyttja bl a vardagsrummet och källaren till att ställa sakerna tillsvidare. Källaren kommer bli där vi kommer ha det senare men först ska vi renovera vår gillestuga med att lägga in golvärme och fixa med väggarna där. Blir nog till våren det är färdigt. Är lite offerter vi först ska ta in och välja vem som får uppdraget.

Har även försökt komma i kapp med annat jag lovat och har ”hängande” över mig. Så i dag satte jag upp det sista av mamma och pappas staket och tog hem min såg :-) . Har även bytt till vinterdäck på Helenas bil och beställt bilder åt en kund (en canvas, se bild). Har även suttit med den här bloggen för att försöka få i ordning på den så vi nu kan börja skriva. Sist men inte minst har jag rensat ut lite av mitt gamla liv tillsammans med Helena. Är dock inte så allvarligt som det låter utan hanldar om att röja ner i gästrummet och slänga ut alla gamla papper e t c som legat där och skräpat. Ingen mening att behålla gamla kvitton m m från -90 talet :-) Jag kunde dock inte slänga min gamla hund Tyson:s papper… Nostalgin greppade tag i mig. Blev sittandes lite och tänkte tillbaka på vår tid tillsammans, jag och ”tajjan” :-)

I morgon har jag tagit ledigt för att vi ska åka till det Kinesiska konsulatet i Göteborg för att ansöka om visum. Går det som vi hoppas kommer vi iväg den 6 december och åker då från Kastrup. Men det är fortfarande en del om och men. Vi har fått vår resplan nu och den bygger på att vi åker den 6 december. Men vi måste först få en officiell inbjudan och det kan bli ont om tid. Nåja, kommer vi inte iväg då så kommer vi troligtvis iväg i mitten av december. Men då blir det till att fira jul och nyår i Kina…. Inget jag hoppas men det blir ju som det blir. Vi får ju vår mest efterlängtade julklapp oavsett :-)

Inga kommentarer ännu

Kommentera