Hemma hos farmor och farfar och då Isac inte skulle spela fotboll…..

I dag var det vanlig jobbdag och förskoledag igen. Isac var ganska trött på morgonen och ville gärna få en liten ytterligare tupplur. Så vi gick och la oss och myste i 5 min till. Är härligt att känna hans närhet och höra hans olika funderingar och förklaringar :-) När vi låg där så sa han som han nu gör ofta ”Jag saknar min lillebror. Ska vi åka på lördag till Kina?”. Ja, han är inte ensam att sakna och längta till lillebror. Nu är det om jag räknar rätt ca 13 dagar till vi åker om allt går som vi fått förhandsbesked om. Men, men – det kan ju även bli senare som sagt.

På förskolan hade de gått på äventyr sa han. För mig själv så var det en hektsisk jobbdag och jag börjar känna en viss frustration om att få klart allt tills vi åker. Allt och allt förresten – det är nog en sanning med modifikation. Men i alla fall det som är påbörjat :-)

I dag var det meningen att Isac skulle spela fotboll. Men det blev inget med det tyvärr. Direkt på morgonen så sa han att han inte skulle spela. När jag frågade varför så svarade han inte riktigt. Bara att han inte vill det. Sa då att jag inte tänkte tvinga honom men att jag tyckte det var underligt då han för ett par dagar sedan sa att han tyckte det var roligt… Men det kan ju ändra sig snabbt :-) Tänkte att han nog skulle ändrat sig till kvällen. Fast när jag kom till förskolan på kvällen så vidhöll han sin ståndpunkt. Han skulle inte spela för att det var tråkigt. ”Ok, då slippe du”. Sedan gick vi till bilen och då frågade jag honom igen om han verkligen inte ville spela. Och kan man tänka sig – ”Isac vindflöjen Johansson” hade ändrat sig igen…. Jo, jag vill spela! Så då bar det iväg för att byta om. Men vi hann inte så långt innan telefonen ringde. Det var pappa och han stod med bilen i söndrum med mamma i. Han kunde inte starta bilen för att batteriet på nyckeln och larmet var urladdat. Så han bad mig att hämta extra nyckeln hemma hos dem och köra bort till dem. Så det blev ingen fotboll. Tur var nog det för Isac somnade i bilen efter ca 1 minut efter vi lämnat mina föräldras bostad.

När vi åkte tillbaka så åkte vi hem till dem och åt kvällsmat. Vi brukar göra det på tisdagar då Helena oftast jobbar borta den här dagen och ligger över. Som vanligt fick vi Isacs specialbeställning köttbullar….

Väder: Mulet och lite grått idag. Ca 8 grader på dagen.

Inga kommentarer ännu

Kommentera